Elke eerste zondag van de maand
The Royal Brunch
We verwelkomen u graag elke eerste zondag van de maand voor The Royal Brunch.
Geniet van een culinaire, uitgebreide brunch met royale buffetten, à-la-minute accenten en zorgvuldig gepaarde wijnen per glas. En dit met de Antwerpse skyline als schitterend decor.
The Royal Brunch
Een uitgebreide zondagse brunch, culinair van begin tot einde: seizoensgebonden en in balans tussen comfort en finesse. Start licht met oester en amuse, neem tijd aan het buffet (warm & koud) en proef wat à la minute wordt bereid door de chefs: omeletstation, verse pasta, en vlees & vis van de OFYR (gamba’s, North Sea catch, entrecôte, parelhoen, aubergine met specerijen). Finale naar keuze: een dessertenbuffet met seizoensaccenten, of een kaasselectie van Van Tricht.
Praktisch:
-
Wanneer: elke eerste zondag van de maand · 11h00 – 15h00
-
Volwassenen: €75 p.p. incl. aperitief
-
Kinderen 4–12: €29 · <4 jaar: gratis
Reservaties:
Reserveren aanbevolen – plaatsen zijn beperkt.
Kies eerst de datum en daarna het tijdslot om te bevestigen (11:00).
Voorbeeldmenu
Egg Station
- Vers roerei
- Spiegelei
- Omelet
- Krokant spek
- Frisse garnituren
Salades
-
Groene boontjes, kip, ei, krielaardappel, babyspinazie
-
Venkelsalade, feta, sumak, granaatappel
-
Gegrilde bloemkool, tomatentartaar, dille, kappertjes
-
Parelcouscous, olijven, gegrilde paprika
-
Gegrilde aubergine, zoeteaardappelbrunoise, veldsla
-
Sucrine, rode ui, geraspte wortel, yoghurtdressing
-
Labneh, munt, koriander, bulgur, granaatappelpitjes
Live op de OFYR
- Papillotte van kabeljauw, bieslook, venkel, wittewijnsaus
- Gamba’s, citroengras, chili
- Entrecote
- Parelhoenfilet
- Lamscarré, look, tijm
Dessertenbuffet
-
Crème brûlée
-
Chocomousse
- Dame blanche
-
Tiramisu
Assortiment taarten
Assortiment ijs met bijhorende garnituren, fruitsalade, aardbeien
Kaasplank Van Tricht, notenbrood, druiven, chutney
Amuse
- Irish mor (oester), venkel, limoncello
- Flatbread, hummus, zoete aardappel, ras al hanout
Koud buffet
-
Provencaalse tomaten, burrata, basilicum, krokante focaccia
-
Vitello tonnato, traag gegaard kalfsvlees, tonijn, rucola
-
Steak tartaar – kappertjes – sjalot – augurk
-
Huisgemarineerde zalm in rode biet, ingelegde mosterdzaadjes, rode ui, waterkers
-
Assortiment dressings, vinaigrettes en sauzen
Live pasta
- Gnocchi, kalfsragout, courgetti, Parmezaan
Warm buffet
- Wortelsoep, curry, croutons
- Tongrolletje, saus Ostendaise, aardappelpuree, doperwtjes
- Vol-au-vent van hoevekip en kalfsgehaktballetjes, mousseline, kroketten